tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post3521775631266384005..comments2024-03-24T04:39:38.315+01:00Comments on Koekje van eigen deeg: Piolâne-Style MicheGeahttp://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-70294549801926864012009-02-13T20:24:00.000+01:002009-02-13T20:24:00.000+01:00Gea, I'm so sorry I missed this at the time. Your ...Gea, I'm so sorry I missed this at the time. <BR/>Your bread is beautiful. Thanks so much for baking with us.MyKitchenInHalfCupshttps://www.blogger.com/profile/07321041059604871286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-41168716148716256302008-06-03T18:30:00.000+02:002008-06-03T18:30:00.000+02:00@ Sher: Thank you!@ Karen: We hebben het brood gew...@ Sher: Thank you!<BR/><BR/>@ Karen: We hebben het brood gewoon opgegeten en ik heb de kids er niet over horen klagen. Het is, zoals je zelf ook hebt geschreven, niet een heel erg zuur brood. <BR/><BR/>@ Lien: Helaas, de volgende keer zal ik niet van de partij zijn. Truus is ter ziele ... of eerlijk gezegd, weggespoeld door de gootsteen :-S<BR/><BR/>Ik vond dit 'project' in ieder geval heel leuk om te doen. De starter, volgens de methode van Mary van The Sour Dough, werkt werkelijk heel erg goed en de broden die ik ervan gebakken heb zijn allemaal goed gelukt.<BR/><BR/>Voor de echte zuurdesemliefhebbers is deze methode een echte aanrader!Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-1312895730133206692008-06-03T08:47:00.000+02:002008-06-03T08:47:00.000+02:00Fantastisch brood weer Gea!!! Ja ik had zelf 2/3 v...Fantastisch brood weer Gea!!! Ja ik had zelf 2/3 van het recept genomen, dat was ook groot zat, maar van de helft wordt het ook nog een flink brood.<BR/>Tja dat gedoe met die starter is voor mij ook niet je-van-het, maar ook de volgende keer heb je hem nodig, dus...<BR/>Ik heb ook mijn twijfels over ome P. Ik heb wel wat andere sourdough recepten van hem gebakken... omdat ik niets wilde weggooien natuurlijk ;)) die werden ook prima.Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-49652265852053723962008-05-24T09:32:00.000+02:002008-05-24T09:32:00.000+02:00Gea! Hij kan zo in de etalage, wat een mooi brood!...Gea! Hij kan zo in de etalage, wat een mooi brood! (gewoon laten verstenen joh, je hoeft hem niet op te eten) ;-D<BR/>Tsja..Ome Peter...kweenie.. ;-(<BR/><BR/>Ik heb trouwens jouw andere recept met Pumba ook gebakken, prima!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-16477353743745078942008-05-24T07:33:00.000+02:002008-05-24T07:33:00.000+02:00Bravo!! The bread is beautiful!!! I wish I had a ...Bravo!! The bread is beautiful!!! I wish I had a slice right now. The crust looks so good! Thank you for taking part with us!sherhttps://www.blogger.com/profile/17521522775192385032noreply@blogger.com