tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post6020009652847952530..comments2024-03-24T04:39:38.315+01:00Comments on Koekje van eigen deeg: Brotgewürz bolussenGeahttp://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-16466370990890772632011-07-10T10:16:38.922+02:002011-07-10T10:16:38.922+02:00Bedankt Gea,
Ik ben bezig om een Duitse brochure ...Bedankt Gea,<br /><br />Ik ben bezig om een Duitse brochure te vertalen en nergens kon ik vinden wat Brotgewürze is in het Nederlands.<br /><br />Dankzij jouw uitleg weet ik nu wat het is.<br /><br />Groeten & Bedankt,<br /><br />Carel / vertaler / 10-7-2011 / scansite@planet.nlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-86558833797078823772007-04-04T21:55:00.000+02:002007-04-04T21:55:00.000+02:00Inmiddels heb ik ze gebakken. Heel erg geslaagd!Inmiddels heb ik ze gebakken. Heel erg geslaagd!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-67626877146905656822007-03-31T14:46:00.000+02:002007-03-31T14:46:00.000+02:00Wat een goed idee! Het is naar onze smaak ook meer...Wat een goed idee! Het is naar onze smaak ook meer een kruidenmengsel voor zoete broodjes dan voor door het dagelijks brood.<BR/>Ze zijn ook zo mooi gelijkmatig Gea!Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-24041070118429539212007-03-29T21:36:00.000+02:002007-03-29T21:36:00.000+02:00Lijken me heel erg lekker. Laat ik nou toevallig o...Lijken me heel erg lekker. Laat ik nou toevallig ook zo'n zakje Brotgewurz hebben liggen :-)). Binnenkort ga ik ermee aan de slag. Bedankt voor het recept!Levinehttps://www.blogger.com/profile/08541090961998204280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-35844220274351132532007-03-29T20:12:00.000+02:002007-03-29T20:12:00.000+02:00Op een Duitse site las ik dat op 500 gram meel wel...Op een Duitse site las ik dat op 500 gram meel wel 2 eetlepels brotgewurz gebruikt kan worden, terwijl voor bloem een mespunt al genoeg kan zijn. 't Is natuurlijk ook maar net waar je van houdt.Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-49070797642507788682007-03-29T19:03:00.000+02:002007-03-29T19:03:00.000+02:00Wat een goed idee Gea! Ik had een (bijna)theelepel...Wat een goed idee Gea! Ik had een (bijna)theelepel in een brood gedaan een keer, maar bedenk nu pas (!) dat ik daar niets van geproefd heb, helemaal vergeten dat ik het erin gedaan had. Ik wilde er zuinig mee zijn, maar dat was net iets te. Ik zal het ook eens in een meer wittig brood/broodjes doen, dat komt de smaak van ten goede!Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.com