tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post7112652070920061009..comments2024-03-24T04:39:38.315+01:00Comments on Koekje van eigen deeg: Mag ik je voorstellen: TruusGeahttp://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-82161732423043599602013-11-01T17:49:59.826+01:002013-11-01T17:49:59.826+01:00@ Erik: Dat van die naam geven is denk ik een grap...@ Erik: Dat van die naam geven is denk ik een grapje. Maar lees anders de methode op de site van Mary nog even door. Misschien dat je daar het antwoord vindt.<br /><br />Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-49714834411405856352013-11-01T17:28:18.189+01:002013-11-01T17:28:18.189+01:00ik lees net dat je naar 8 dagen je zuurdesem een n...ik lees net dat je naar 8 dagen je zuurdesem een naam mag geven. is dit een standard regel? en moet die naam ook ergens aan voldoen? zijn er bijvoorbeeld raszuivere desems met een bijbehoorende stamboom? deze vraagen stel ik omdat het bij mij bijna zo ver is, maar ik nog al moeite heb met het geven van een naam. Dus als iemanad mij kan helpen graag. p.s. het is een desem op basis van volkoren spelt meel.Erik Grolhttps://www.facebook.com/erik.grol.5noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-60989897022746299362009-08-05T11:25:03.985+02:002009-08-05T11:25:03.985+02:00Vandaag pas je recept ontdekt en het is net het so...Vandaag pas je recept ontdekt en het is net het soort recept dat ik zoek. Dit ga ik deze week nog proberen want het weggooien van zuurdesem gaat mij ook steeds aan het hart.Marjokehttp://companyinmykitchen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-75685095727558823532008-04-23T13:23:00.000+02:002008-04-23T13:23:00.000+02:00Ik heb deze popovers vandaag ook gemaakt. Ze kwame...Ik heb deze popovers vandaag ook gemaakt. Ze kwamen mooi omhoog, maar ik kon ze niet zo goed uit de vorm krijgen (toch nog te weinig boter blijkbaar), waardoor ze helemaal in elkaar klapten. Nou ja wel leuk om te proberen in ieder geval. Ik kon er trouwens wel 9 uitkrijgen!Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-58538091785209336902008-04-20T12:47:00.000+02:002008-04-20T12:47:00.000+02:00@ Truus: Leuk om te horen dat je zo enthousiast be...@ Truus: Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over dit recept. Jouw variaties op dit recept lijken me heerlijk en wat een vindingrijke kinderen heb je!Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-53293462416903350822008-04-20T11:11:00.000+02:002008-04-20T11:11:00.000+02:00Ze zijn echt lekker. En omdat ik het eigenlijk ste...Ze zijn echt lekker. En omdat ik het eigenlijk steeds al erg zonde vond om een gedeelte zuurdesem weg te gooien hebben we hier al een paar varianten gehad.<BR/>-met zalmsnippers en een beetje bieslook<BR/>-met kaneel, vanilleextract en hele kleine stukjes appel<BR/><BR/>Een van de kinderen wilde ze als toetje met vers fruit en een bolletje ijs. Poedersuiker erover en smullen maar.<BR/><BR/>Groetjes truusAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-82792781683814856572008-04-19T10:35:00.000+02:002008-04-19T10:35:00.000+02:00Aangenaam kennis te maken Truus. Die zien er gewel...Aangenaam kennis te maken Truus. Die zien er geweldig uit Gea!<BR/>Ja grappig hè, ik had dat ook... zuurdeeg beh...maar op de een of andere manier smaakt deze helemaal niet zo zuur als andere desems die ik wel eens gemaakt heb. Ik ga je recept ook even uitprinten voor de volgende keer dat ik mijn Gollem moet voeden, dan maak ik met het 'weggooi-deel' deze popovers.Lienhttps://www.blogger.com/profile/07355494414772149750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-91903707754735333432008-04-17T02:05:00.000+02:002008-04-17T02:05:00.000+02:00Oke dan ga ik ze ook eens proberen :) Bedankt voor...Oke dan ga ik ze ook eens proberen :) Bedankt voor het recept Gea.<BR/><BR/>GipskruitAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-87322704409554818442008-04-16T23:59:00.000+02:002008-04-16T23:59:00.000+02:00Those pop overs look wonderful! I'd say Truus loo...Those pop overs look wonderful! I'd say Truus looks like a perfectly happy starter. Glad you had success with the method and thanks for linking to The Sour Dough.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-88449982156877209352008-04-16T22:21:00.000+02:002008-04-16T22:21:00.000+02:00Ze zien er lekker uit hoor, maar zuurdesem, daar w...Ze zien er lekker uit hoor, maar zuurdesem, daar waag ik mij voorlopig nog niet aan (te koud in de keuken denk ik, we hebben enkel een gaskachel in de woonkamer), misschien deze zomer?..atelierlemlemhttps://www.blogger.com/profile/07875811058820124227noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-15667167763575361012008-04-16T21:36:00.000+02:002008-04-16T21:36:00.000+02:00Ooh die zijn leuk! Wat goed van Truus (en haar eh ...Ooh die zijn leuk! Wat goed van Truus (en haar eh moeder?!). Deze ga ik ook eens proberen.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-26190909944304983492008-04-16T14:08:00.000+02:002008-04-16T14:08:00.000+02:00Mijn kinderen en ik vonden ze lekker. Het zijn net...Mijn kinderen en ik vonden ze lekker. Het zijn net jumbo soezen, want van binnen zijn ze nogal hol. De smaak deed ons denken aan croissant.Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-49788312713136770582008-04-16T13:24:00.000+02:002008-04-16T13:24:00.000+02:00En? waren ze lekker?Ik ben ook niet zo gek op zuur...En? waren ze lekker?<BR/>Ik ben ook niet zo gek op zuurdesembrood.<BR/>En ik heb ook een desem staan(die van mij heet gerrit :) ).<BR/>Misschien is dit dan wat om te maken ,ik heb er ook al eens pannekoekjes van gemaakt maar vond dat ook niet zo`n succes.<BR/><BR/>Maar ze zien er wel heel erg leuk uit.<BR/><BR/>Gr GipskruitAnonymousnoreply@blogger.com