tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post7396587956343373756..comments2024-03-24T04:39:38.315+01:00Comments on Koekje van eigen deeg: KruidkoekGeahttp://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-29025244122133369432021-07-26T15:15:55.571+02:002021-07-26T15:15:55.571+02:00Bak dit recept al 50 jaar. Stond ooit op een pak z...Bak dit recept al 50 jaar. Stond ooit op een pak zelfrijzenbakmeel van AH. Ga het nu eens met karnemelk proberen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-4710785035751985822018-11-24T00:40:46.998+01:002018-11-24T00:40:46.998+01:00Gemaakt. Met 350 gram. 5 gr bakingsoda en een dikk...Gemaakt. Met 350 gram. 5 gr bakingsoda en een dikke eetlepel zelfgemaakte stemgember. In de broodbakautomaat op stand Kuchen. Mooie cake/koek.<br />Kan meer gember in. Naar de smaak aan onze koffietafel.<br />Ga ik zeker vaker maken.<br />Bedankt voor het recept. <br />Nelly5744https://www.blogger.com/profile/02700685092787470295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-78378394856993196342018-11-20T12:42:08.031+01:002018-11-20T12:42:08.031+01:00Kun je deze ook maken zonder vruchten erin? Of moe...Kun je deze ook maken zonder vruchten erin? Of moet je dan de verhoudingen aanpassen? Lindahttps://www.blogger.com/profile/16788367552868371715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-17214096857867407512018-10-08T08:27:03.732+02:002018-10-08T08:27:03.732+02:00als ik karnemelk gebruik, moet ik die dan ook opwa...als ik karnemelk gebruik, moet ik die dan ook opwarmen? <br />wil heel graag dit recept eens proberen en heb nog karnemelk die op moet...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17286715033273155868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-68178301001897863942018-02-09T19:18:13.319+01:002018-02-09T19:18:13.319+01:00Vervang het water eens door karnemelk. Dan is hij ...Vervang het water eens door karnemelk. Dan is hij nog lekkerder.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-63049798700461863682017-09-01T10:32:49.807+02:002017-09-01T10:32:49.807+02:00Heerlijk, gemaakt met cranberries.
De volgende sta...Heerlijk, gemaakt met cranberries.<br />De volgende staat nu in de oven, ook de kinderen vonden hem heerlijk.<br />Bedankt voor het recept.<br /><br />Groetjes Rianne-https://www.blogger.com/profile/01431923506221501064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-46388866523515852592017-05-15T11:02:18.381+02:002017-05-15T11:02:18.381+02:00Met karnemelk is ook echt heel lekker, er hoeft da...Met karnemelk is ook echt heel lekker, er hoeft dan geen boter bij !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-26581951274384057632012-02-06T09:20:11.503+01:002012-02-06T09:20:11.503+01:00Bijna 5 jaar nadat je dit recept geplaatst had heb...Bijna 5 jaar nadat je dit recept geplaatst had heb ik het gevonden en gebakken! Ik heb er lichtbruine basterdsuiker voor gebruikt omdat ik geen donkerbruine in huis had en dat ging ook prima. Lekker met gember, pruimen en rozijnen. <br />Bij de ontvangst van mijn kookworkshops in Foodtruck Mama Mascha wordt dit een absolute topper. Makkelijk doch heerlijk. Kijk da's mijn stijl!Mascha Perquinhttp://www.facebook.com/FoodtruckMamaMaschanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-39926089310024178392011-11-08T20:34:24.048+01:002011-11-08T20:34:24.048+01:00Hallo Gea,
wat ook erg lekker is als vulling:
WAL...Hallo Gea,<br /><br />wat ook erg lekker is als vulling:<br />WALNOTEN, zelf doe ik meestal rozijnen én walnoten, jammie.koekienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-60016814463563427672011-09-10T21:42:07.537+02:002011-09-10T21:42:07.537+02:00Vandaag zocht ik een recept voor ontbijtkoek maar ...Vandaag zocht ik een recept voor ontbijtkoek maar kwam hier terecht en besloot ze meteen te maken. Ik had geen bakpoeder (ik woon in Bretagne en dit schijnt hier moeilijk verkrijgbaar te zijn), dus gebruikte baksoda (2 1/2 tsp) en dat werkte prima. Ook melk vervangen met sojamelk. Speculaaskruiden zelf samengesteld maar had geen gemberpoeder en heb verse, fijn geraspte gember gebruikt. Ik hou ervan om spontaan dingen te koken of bakken en dat moet je wel eens substitueren. :) Gedroogd fruit: sultana's. Het moest 1 1/2 bakken, laatste half uur afgedekt. <br />Het resultaat was werkelijk fantastisch. Heel erg bedankt voor je recept, en ik bekijk zeker af en toe wat van de anderen!<br />P.S. Mijn franse buurvrouw, met wie ik al mijn 'bakkerijtjes' deel, zal ook erg blij zijn!Nicolettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-57785537193802247402007-10-02T20:13:00.000+02:002007-10-02T20:13:00.000+02:00@ Mamuffin: Goed om te horen!@ Mamuffin: Goed om te horen!Geahttps://www.blogger.com/profile/06262162518582614020noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-82472088914345783422007-09-14T09:01:00.000+02:002007-09-14T09:01:00.000+02:00Hallo Gea,Ik heb deze koeken nu al zo'n 4 keer gem...Hallo Gea,<BR/><BR/>Ik heb deze koeken nu al zo'n 4 keer gemaakt en ik weet zeker dat ik dat nog heel wat vaker zal gaan doen. Ik vind het een echt succesrecept, heb het ook doorgegeven aan mijn schoonzusje die naar een goed recept voor kruidkoek zocht en dat maar niet kon vinden. Ook zij is erg blij met dit recept! Heel erg bedankt. Ik hoop nog vaak iets bruikbaars van je blog te plukken!<BR/><BR/>Groetjes, Mamuffin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-86560584137184791492007-07-30T11:44:00.000+02:002007-07-30T11:44:00.000+02:00Hallo Gea, Een paar dagen geleden heb ik je weblog...Hallo Gea, <BR/><BR/>Een paar dagen geleden heb ik je weblog ontdekt. Ik bak zelf weinig brood, omdat ik nog nooit een goed recept heb gevonden. Maar op je blog zag ik er toch een paar interessante tussen staan. Wie weet? Misschien ga ik deze week brood bakken. :-)<BR/>Groejtes, <BR/>Gabriella<BR/><BR/>www.gabriellaskeuken.blogspot.comGabriellahttps://www.blogger.com/profile/17488529532838174556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-40201702254055139722007-07-23T22:53:00.000+02:002007-07-23T22:53:00.000+02:00Ha Gea,Lekkere koek met gember!Die komt ook op m'n...Ha Gea,<BR/><BR/>Lekkere koek met gember!<BR/>Die komt ook op m'n wensenlijstje!<BR/>(voorlopig ben ik druk doende met het verwerken van emmers met pruimen....)<BR/><BR/>groetjes<BR/>ArankaArankahttps://www.blogger.com/profile/00377944024023684550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7910031731381572402.post-305846205139860732007-07-15T23:54:00.000+02:002007-07-15T23:54:00.000+02:00Hee Gea, dat is een oude bekende van mij ook! Leuk...Hee Gea, dat is een oude bekende van mij ook! Leuk! En inderdaad, deze lukken altijd en bijna iedereen vindt ze lekker.Karen Baking Sodahttps://www.blogger.com/profile/10648275442628223581noreply@blogger.com