vrijdag 18 december 2009

'k Stop ermee ...
'k Zat er al een tijdje over te peinzen ... maar hak de knoop vandaag definitief door: ik stop ermee!

Allen bedankt voor jullie bezoek aan mijn weblog en reacties: 't was geweldig!

Fijne feestdagen toegewenst en alle goeds voor 2010!

21 opmerkingen:

remi zei

Beste Gea,

Jammer dat je er mee stopt, jammer dat de handdoek in de ring gaat.

Regelmatig bezoek ik je blog, maar ik ben zelf niet zo’n bakker. Brood en cake lukt nog wel een beetje, zeker als ik er de tijd voor neem maar bakken is niet mijn sterkste kant. Toch kan ik via jouw blog , o.a. de receptjes met bladerdeeg menige gast plezieren op een heerlijk hartig hapje.

Nee ik heb niet vaak gereageerd, heb een beetje lopen lurken en receptjes van je gepikt. Gepikt is niet het juiste woord omdat ik telkens aan mijn gasten vermeld hebt dat de creaties niet van mijzelf kwamen maar van “koekje van eigen deeg”, van Gea.

Ik denk dat als ik ook namens mijn gasten mag spreken, namens iedereen die heeft genoten van de heerlijke receptjes van jou blog.
Dat ik jou niet een “ruim voldoende” mag geven, als ik de reacties van mijn gasten mag voorschotelen ga je naar de “goed tot zeer goed”.

Ik hoop niet dat je blog straks ineens is verdwenen, geheel offline is gehaald, anders kan ik niet meer door je recepten bladeren en inspiratie op doen.

Hoewel we elkaar niet kennen toch een dikke zoen en bedankt voor je recepten.

Oh ja, gewoon doorgaan met het bakken van Polenta brood zoals uit je eerste post d.d. 09 april 2007.


Kus

Remi

Karen Baking Soda zei

Hoi Gea,
Jammer dat je "vertrekt" maar ik begrijp het heel goed, er gaat een hoop tijd en energie in zitten. (Soms denk ik ook aargh...) Ik vond het heel erg leuk dat we elkaar via Bakkerswereld naar een blog zo hebben kunnen volgen.
Dank voor je recepten, er zijn er een aantal die ik regelmatig gebruik, en je comments!
Hele fijne dagen en wie weet tot ziens!

atelierlemlem zei

Hallo Gea, wat jammer dat je 'weggaat' uit bloggersland. Maar ja, ik snap wel dat het soms teveel wordt hoor. Gelukkig hebben we je heerlijke recepten nog! Dank je wel en de goede wensen voor het nieuwe jaar!

sillie zei

Jammer hoor, je hebt oa mij geinspireerd weer eens wat anders dan de bekende paden te bewandelen met mijn bbm en aanverwante dingen.
Fijne dagen en goede wensen voor 2010,gr sillie

Rietje zei

Hoi Gea,

Jammer dat je ermee stopt, maar soms geeft dat lucht voor andere dingen. Jij ook hele fijne feestdagen, en een gelukkig 2010.

Groeten Rietje

Lien zei

Wat jammer Gea dat je ermee stopt. Maar begrijpen kan ik het wel, het is een heel werk een blog bij te houden. Laat je 'm wel online staan, haal af en toe nog een recept van je op! Leuk dat we elkaar zo hebben leren kennen en ontmoet! Ten eerste hele fijne feestdagen en de allerbeste wensen voor de toekomst. Er is gelukkig leven genoeg na(ast) het bloggen!
Veel succes met alles, groetjes

Esther zei

Hee, ik had je net ontdekt! Jammer dat je ermee stopt, maar weet dat je recepten zeker nog gebruikt gaan worden (de Country Pear Cake is hier echt een groot succes!).

Dus bedankt, en jij ook alle goeds voor 2010.

gipskruit zei

He Wat jammer Gea.Had je blog bij de "feeds"staan en volgde je altijd.
Maar nieuw jaar nieuwe dingen ;-)
Misschien heb je een andere hobby gekregen. Maar jammer vind ik het wel.
Gr Gipskruit

Anoniem zei

Gea, je blijft bij mijn favoriete blogs staan. Ik haal er nog vaak een recept vanaf. Heb altijd met veel plezier op je blog zitten lezen. Plezier in koken en bakken zul je altijd blijven houden, en bloggen? De toekomst zal het leren.
Heel veel plezier verder en bedankt.
Simone

Anoniem zei

Beste Gea,

Ik had je net pas = sinds een week - ontdekt!!! Jammer!!! Maar je zult je eigen - moverende - redenen wel hebben.

Een heel fijn en goed 2010 toegewenst. En, ook al schrijf je niets nieuws meer, voor mij is er nog genoeg "ouds" te ontdekken!!!

Groetjes, Twompie

Marjoke zei

Gea,
natuurlijk zal ik je blog missen maar jouw recept van het heerlijke witte brood in de Romertopf zal hier regelmatig gegeten worden. Een blog bijhouden vraagt erg veel tijd en ik kan mij voorstellen dat er een moment is dat je er voor kiest om die tijd ergens anders in te steken.
Het ga je goed en bedankt voor je leuke en heerlijke recepten.

Anoniem zei

Ook ik vind het jammer dat je met je blog bent gestopt. Ik keek er graag in rond en heb er af en toe recepten van overgenomen.
Ik wens je het beste toe en een gelukkig en gezond 2010.
Vuursteentje

Anoniem zei

Ooooooh wat jammer, nou heb ik net jouw blog gevonden en nu zie ik dat je er mee gestopt bent.
Je bent een fantastische bakker, wat een lekkere dingen maak je. Ik hoop dat jouw site toch nog in blogland blijft en je jezelf misschien toch bedenkt en weer gaat schrijven..... ; )

groetjes

Will zei

Lieve Gea,

wat jammer dat je stopt met je blog, er staan zoveel lekkere recepten op, je zult er wel een heel goede reden voor hebben, zo'n blog bijhouden en steeds iets nieuws bedenken kost toch wel heel veel tijd, ik moet je wel vertellen dat jouw havermoutkoekjes met gedroogd fruit ( ik neem altijd ongezwavelde abrikozen) hier al jaren een grote hit is, ik "verkoop" ze als koekjes maar toch gezond,en ik maak ze nu al jaren, heb er eerder een reactie over geplaatst, lieve Gea, een heel gelukkig en vooral gezond 2010, en ook een heel gelukkig en gezond leven met je naasten bij je je,

liefs,

Will

Anzj zei

Ik kan niet anders reageren dan met "Ah, shit". Jouw recept voor AbsolutelyTheBestYellowCake is sinds enige tijd mijn nieuwe favoriete cakerecept en ik keek altijd met veel plezier naar je kundige baksels. Succes verder en misschien dat je eens in de zoveel tijd stiekem toch nog wel iets wilt posten?!

Anoniem zei

Hoi Gea,
naar die serie was ik ook op zoek, maar die hebben ze jammer genoeg niet in de bieb. Laat je weten of de serie mooi was ???
Een heel fijn weekend !!

Comfortplus zei

Super jammer dat je bent gestopt :-(

m1500 zei

Hoop dat je nog een keer terugkomt.

hikoki zei

Net je blog ontdekt!

SBH6ZCX42E zei

Jammer dat je stop hoor.

Tuinmechanisatie zei

Helaas, aan al het goede komt een eind.