dinsdag 2 juli 2013
Hartige soesjes: Boerenpaté
In het vorige bericht liet ik hartige soesjes zien met een kaasvulling, hier één met paté.
150 gram boerenpaté
75 gram ongeklopte slagroom
2 eetlepels vers gehakte bieslook
versgemalen peper
Mix alle ingrediënten tot een romige massa. Doe het over in een spuitzak. Snijd het kapje van de soes en vul de bodem met het patémengsel. Leg het kapje er iets schuin op.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Bananen confituur
Vanmiddag, bij een plattelandswinkel in het Groene Hart, stuitte ik op een handgeschreven kaartje bij de bananen dat er ...
-
Deze koek is bij mij nog nooit mislukt. Het is een makkelijk recept en snel gemaakt. Ik bak er altijd 2 tegelijk, want als ik ze beide niet ...
-
Terwijl ik het www afzocht naar een geschikt recept voor een biscuitbodem voor een monchoutaart, stuitte ik op een recept voor 'bokkep...
-
Een paar weken geleden proefde ik deze bladerdeeghapjes op de verjaardag van een vriendin. Deze mini quiches zijn nog iets kleiner dat de va...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten