vrijdag 2 oktober 2009

Ongewenste bezoek(st)er
Terwijl ik op de bank lag en naar de TV keek, zag ik in mijn ooghoek iets donkers onder de rand van de haard uitsteken. En hoewel het zich weer snel terug trok onder de haard, wist ik gelijk wat het was, want ik had daags hiervoor een ongewenste bezoek(st)er door het huis zien racen. Telkens als het beestje z'n of haar kopje onder de rand uitstak, klapte ik in mijn handen en ... zoef ... weg was het weer. In de tussentijd heb ik mijn camera erbij gepakt en zodra het beestje zich weer liet zien er snel een foto van gemaakt. Niet zo'n scherpe helaas ...

Ik denk dat het beestje zich rot geschrokken is van het klappen in de handen en stampen op de vloer, want ik heb het niet meer gezien. Gelukkig!

5 opmerkingen:

Lien zei

Wat knap dat je hem op de foto kreeg, want ze zijn zóóóó vlug. Je ziet hem misschien niet meer, maar hij is er nog wel hoor. En je weet wat ze zeggen... zie je 1 muis, dan zijn er minstens 10! (en over een poosje nog meer) Dus houd je etenskast en meel in de gaten!

Lien zei

Ik vind ze overigens wel ontzettend snoezig, zo mooi dat alles zo klein aanwezig is, piepkleine botjes in die vingertjes... aaccchhh (maar liever toch niet binnen dus)

Gea zei

We hebben natuurlijk ook wel een paar maatregelen genomen, Lien. Misschien dat dat al z'n werk heeft gedaan.

THEA zei

Leuk om te zien, maar liever wel buiten en niet binnen!!

Maar intussen is hij misschien al naar de muizenhemel!!

Leuke blog heb je,ik kom via via bij je terecht.Ik zal je meteen toevoegen in m'n linkenlijst.

Groetjes Thea van Doortjes Moestuin.

sillie zei

Hmm niet zo gek die bezoeker, waarschijnlijk ruikt hij/zij al die heerlijke produkten die jij steeds maakt en wilde hij/zij daar eens lekker een hapje van proeven, zou iedereen immers wel willen :-)

groetjes sillie
medebakfanaat