donderdag 19 april 2007
Paksoitaart
Iedere maand verschijnt er bij onze dorpssuper een nieuw nummer van het gratis blad 'Boodschappen'. Regelmatig haal ik hier recepten (en tips) uit en zo ook deze. Het recept lag al een dikke 4 jaar in mijn keukenlade te vergelen, maar nu is het er eindelijk van gekomen.
Voor geïnteresseerden: het recept is uit te printen op de site van 'Boodschappen'.
Ik had enkel hele amandelen (met vliesje) in huis, dus heb ik die maar gebruikt. De taart is heel goed van te voren klaar te maken om later op de dag af te bakken.
De meningen waren erg verdeeld:
'bah, er zitten rozijntjes in' en 'ik houd niet van nootjes' tot 'dit is lekker' en 'een 8.1/2'.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Bananen confituur
Vanmiddag, bij een plattelandswinkel in het Groene Hart, stuitte ik op een handgeschreven kaartje bij de bananen dat er ...
-
Deze koek is bij mij nog nooit mislukt. Het is een makkelijk recept en snel gemaakt. Ik bak er altijd 2 tegelijk, want als ik ze beide niet ...
-
Terwijl ik het www afzocht naar een geschikt recept voor een biscuitbodem voor een monchoutaart, stuitte ik op een recept voor 'bokkep...
-
Een paar weken geleden proefde ik deze bladerdeeghapjes op de verjaardag van een vriendin. Deze mini quiches zijn nog iets kleiner dat de va...
3 opmerkingen:
okee, dat eten we dus morgen! Er ligt een krop (zeg je dat ook van Pak Soi eigenlijk?) op het aanrecht waar nodig iets mee moet.
Ik zou ook een krop paksoi zeggen, maar het zo ook zomaar een struikje kunnen zijn. Ennuh ... is het in de smaak gevallen?
Wat een goed idee! Staat vanavond op het menu (als er tenminste nog paksoi te koop is). Bedankt! :-))
Een reactie posten