donderdag 19 april 2007

Paksoitaart




Iedere maand verschijnt er bij onze dorpssuper een nieuw nummer van het gratis blad 'Boodschappen'. Regelmatig haal ik hier recepten (en tips) uit en zo ook deze. Het recept lag al een dikke 4 jaar in mijn keukenlade te vergelen, maar nu is het er eindelijk van gekomen.

Voor geĆÆnteresseerden: het recept is uit te printen op de site van 'Boodschappen'.

Ik had enkel hele amandelen (met vliesje) in huis, dus heb ik die maar gebruikt. De taart is heel goed van te voren klaar te maken om later op de dag af te bakken.



De meningen waren erg verdeeld:
'bah, er zitten rozijntjes in' en 'ik houd niet van nootjes' tot 'dit is lekker' en 'een 8.1/2'.

3 opmerkingen:

Baking Soda zei

okee, dat eten we dus morgen! Er ligt een krop (zeg je dat ook van Pak Soi eigenlijk?) op het aanrecht waar nodig iets mee moet.

Gea zei

Ik zou ook een krop paksoi zeggen, maar het zo ook zomaar een struikje kunnen zijn. Ennuh ... is het in de smaak gevallen?

Soepkipje zei

Wat een goed idee! Staat vanavond op het menu (als er tenminste nog paksoi te koop is). Bedankt! :-))